Alleenstaande ouder vakanties Macedonie

Alleenstaande ouder vakanties naar Macedonië: een land dat steeds populairder wordt als vakantiebestemming. Een land voor avonturiers die zich graag willen laten verrassen door het lekkere eten, de gastvrije mensen en natuurlijk de prachtige natuur. Tijdens jullie alleenstaande ouder vakantie naar Macedonië bepalen jullie zelf wat jullie willen doen. Breng een bezoekje aan de pittoreske dorpjes of ga zwemmen in een van de meren in de omgeving.

 

Eenoudervakantie Zonnig Genieten IN MACEDONIE

Hotel Drim ****

Eenoudervakantie Zonnig Genieten IN MACEDONIE

Macedonië is een land vol historie met sporen uit het verleden, vele culturele bezienswaardigheden, maar ook een land met prachtige meren, bossen en gebergten. Een vakantie naar Macedonië heeft je dus genoeg te bieden. Dit gastvrije land, gelegen in het hart van Europa, vind je op slechts 2,5 uur vliegen van Amsterdam. Lees meer.

Macedonië | Struga | Struga
Vanaf
€ 1466,00

Eenoudervakantie Avontuurlijk Genieten IN MACEDONIË

Hotel Metropol ****

Eenoudervakantie Avontuurlijk Genieten IN MACEDONIË

Met je kinderen kun je in Macedonië gegarandeerd genieten van een heerlijke eenoudervakantie! Naast zon, zee en strand zijn er genoeg (watersport) activiteiten te beleven. Hou je van cultuur en natuur? Ook dan zitten jullie met deze vakantie goed! Ohrid is rijk aan cultuur, maar heeft ook een prachtige natuur. Lees meer.

Macedonië | Ohrid | Ohrid
Vanaf
€ 1499,00