Alleenstaande ouder vakanties Portugal

Alleenstaande ouder vakanties Portugal; een fantastisch bestemming voor een eenoudervakantie direct aan de Atlantische Oceaan. Voor welk land je ook kiest, een alleenstaande ouder vakantie is pas gezellig als je omringd bent door andere eenouder gezinnen, zodat jij aanspraak hebt aan de eenouders en je kinderen volop vriendjes en vriendinnetjes hebben. Ook belangrijk is een goed animatieteam met leuke 'sun en fun' activiteiten, zodat je overdag ook eens de tijd hebt voor jezelf, een goed boek, een goed gesprek of waar je dan ook maar zin in hebt.

In Portugal is het goed toeven, want deze eenoudervakanties vertrekken allemaal in het hoogseizoen, wanneer de zon jouw strandvakantie tot een topvakantie maakt. Portugal kent prachtige zandstranden, mooie baaien en leuke plaatsjes waar het gezellig winkelen en flaneren is. Bekijk daarom nu hier de alleenstaande ouder vakanties naar Portugal:

 

Eenoudervakantie Zonnig Genieten IN DE ALGARVE

Quinta das Figuerinhas ***

Eenoudervakantie Zonnig Genieten IN DE ALGARVE

De Algarve is een schitterend gebied met prachtige baaien en de mooiste stranden. Huur eens een dagje een auto en verken de kust en mooie pittoreske dorpjes. De hoofdstad Faro is een een mooi stadje met een prachtig historisch centrum. Lees meer.

Portugal | Algarve | Armacao de Pera
Vanaf
€ 1054,00