Alleenstaande ouder vakanties Slovenie

Een alleenstaande ouder vakantie naar Slovenië is misschien niet de eerste bestemming waar je aan denkt voor een 1-oudervakantie en daarom geven wij je graag een beetje achtergrond informatie!

Slovenië is een republiek ten zuiden van de Alpen, die wordt omringd door Italië, Kroatië, Hongarije, Oostenrijk en de Adriatische Zee. Slovenië is een erg klein landje, het land is qua oppervlakte slechts de helft zo groot als Nederland en heeft maar 2 miljoen inwoners. En het weer? Dat is de zomer aangenaam met een temperatuur van rond de 21°C en meestal volop zon.

Je vindt in Slovenie veel ongerepte natuur, wat dit de perfecte bestemming maakt voor een outdoor vakantie. Houden jullie van klimmen, raften, fietsen abseilen en grotten bezoeken? Dan is een alleenstaande oudervakantie naar Slovenie een echte aanrader.

Het bekijken van de alleenstaande ouder vakanties naar Slovenie is zeker de moeite waard:

Eenoudervakantie Actief IN BLED, SLOVENIË

Camping Šobec *****

Eenoudervakantie Actief IN BLED, SLOVENIË

Raften, canyoningen, klimmen... het kan allemaal in Bled! Tijdens deze actieve eenouderreis zullen we sportief doen in de ongerepte natuur, maar er is ook genoeg tijd en mogelijkheden om lekker lui te doen. Zo vind je hier veel terrasjes, maar ook Ljubljana ligt om de hoek... Gaan jullie mee? Lees meer.

Slovenië | Sloveense Alpen | Bled
Vanaf
€ 948,00