Alleenstaande ouder vakanties met Oud en Nieuw

Is het tijd voor iets anders tijdens de jaarwisseling? Ga dan mee op een speciale eenoudervakantie met oud en nieuw! 

Dit jaar hebben we weer een aantal gezellige wintersportreizen op een rijtje gezet speciaal voor tijdens de feestdagen. Samen met een groep andere eenoudergezinnen gaan we bijvoorbeeld mooie rodeltochten en verlichte sledetochten ondernemen en sneeuwpopwedstrijden organiseren. Daarnaast is er natuurlijk ook genoeg tijd om actief bezig te zijn op de piste. 

Wil je liever relaxen? Kies dan voor een heerlijk dagje wellness om weer helemaal zen het nieuwe jaar in te luiden! Bekijk hieronder snel onze feestelijke oud en nieuw vakanties:

Eenoudervakantie Sneeuwplezier IN AXAMER LIZUM

Hotel Olympia '64 en '76 ***

Eenoudervakantie Sneeuwplezier IN AXAMER LIZUM

Wij nemen jullie deze winter mee naar Axamer Lizum voor een voordelige wintersportvakantie in de Oostenrijkse Alpen. Met een hotel direct aan de piste, de lift op 100m, gezellige Nederlandse reisleiding en gezellige eenoudergezinnen maken we er een groot feest van! Dat wil je toch niet missen? Lees meer.

Oostenrijk | Tirol | Axamer Lizum
Vanaf
€ 959,00

Eenoudervakantie Sneeuwplezier REITH BEI SEEFELD

Hotel Alpenkönig ***

Eenoudervakantie Sneeuwplezier REITH BEI SEEFELD

Wil je deze winter met de kinderen naar de sneeuw in Oostenrijk? Ga dan mee skiën in het kleinschalige, kindvriendelijke skigebied van Reith, vlakbij het gezellige Seefeld. Het wordt een superweek met volop sneeuwplezier voor jou en je kids! Boek nu meteen en beleef een heerlijke wintersportvakantie. Lees meer.

Oostenrijk | Tirol | Reith bei Seefeld
Vanaf
€ 1189,00