Alleenstaande ouder vakanties met de kerstdagen

Wil je dit jaar gezellig met een groep andere eenoudergezinnen op wintersport tijdens de kerstdagen? Dan ben je hier op de juiste plek! Ook dit jaar vind je op alleenstaandeouder-vakanties.nl de allerleukste reizen voor tijdens de feestdagen.

Geniet bijvoorbeeld van een onbezorgde week skiën en langlaufen in Oostenrijk of maak sneeuwpoppen in Zwitserland. We zullen ervoor zorgen dat jullie een gezellige vakantie tegemoet gaan. We kunnen onder andere gezellig kletsen met onze nieuwe vrienden aan het kampvuur of genieten van een heerlijk feestmaal. De kinderen zullen deze kerst een hoop nieuwe vriendjes leren kennen en ook jij kunt genieten van goed gezelschap van gelijkgestemden.

Willen jullie dit jaar ook mee op een kerstreis? Bekijk dan snel ons aanbod hieronder. Wacht alleen niet te lang met boeken, deze reizen zijn altijd als eerste vol! 

 

 

Eenoudervakantie Sneeuwplezier IN AXAMER LIZUM

Hotel Olympia '76 ***

Eenoudervakantie Sneeuwplezier IN AXAMER LIZUM

Beleef een gezellige eenouder skivakantie in Oostenrijk! Ga ook mee deze winter naar Axamer Lizum. Een hotel aan de piste, lift op 100m, Nederlandse reisleiding die mee skiet én leuke eenoudergezinnen! Annulering door Corona? Je ontvangt binnen 14 dagen je geld retour. Lees meer.

Oostenrijk | Tirol | Axamer Lizum
Vanaf
€ 879,00

Eenoudervakantie Sneeuwplezier REITH BEI SEEFELD

Hotel Alpenkönig ***

Eenoudervakantie Sneeuwplezier REITH BEI SEEFELD

Wil je deze winter met de kinderen naar de sneeuw in Oostenrijk? Ga mee skiën in het kleinschalige, kindvriendelijke skigebied van Reith bei Seefeld, het wordt een gezellige week! Annulering door Corona? Je ontvangt binnen 14 dagen je geld retour. Lees meer.

Oostenrijk | Tirol | Reith bei Seefeld
Vanaf
€ 999,00

Eenoudervakantie Sneeuwplezier IN BIBERWIER

Hotel Alpina ***

Eenoudervakantie Sneeuwplezier IN BIBERWIER

Deze Kerstvakantie gaan we skiën in Biberwier, Oostenrijk. Het is sneeuwzeker en helemaal gericht op kinderen: een topbestemming voor onze éénoudervakantie! Het wordt een fantastische week samen. Annulering door Corona? Je ontvangt binnen 14 dagen je geld retour. Lees meer.

Oostenrijk | Tirol | Biberwier
Vanaf
€ 999,00