Alleenstaande ouder vakanties met de kerstdagen

Wil je dit jaar gezellig met een groep andere eenoudergezinnen op wintersport tijdens de kerstdagen? Dan ben je hier op de juiste plek! Ook dit jaar vind je op alleenstaandeouder-vakanties.nl de allerleukste reizen voor tijdens de feestdagen.

Geniet bijvoorbeeld van een onbezorgde week skiën en langlaufen in Oostenrijk of maak sneeuwpoppen in Zwitserland. We zullen ervoor zorgen dat jullie een gezellige vakantie tegemoet gaan. We kunnen onder andere gezellig kletsen met onze nieuwe vrienden aan het kampvuur of genieten van een heerlijk feestmaal. De kinderen zullen deze kerst een hoop nieuwe vriendjes leren kennen en ook jij kunt genieten van goed gezelschap van gelijkgestemden.

Willen jullie dit jaar ook mee op een kerstreis? Bekijk dan snel ons aanbod hieronder. Wacht alleen niet te lang met boeken, deze reizen zijn altijd als eerste vol! 

 

 

Eenoudervakantie Sneeuwplezier IN AXAMER LIZUM

Hotel Olympia '64 en '76 ***

Eenoudervakantie Sneeuwplezier IN AXAMER LIZUM

Wij nemen jullie deze winter mee naar Axamer Lizum voor een voordelige wintersportvakantie in de Oostenrijkse Alpen. Met een hotel direct aan de piste, de lift op 100m, gezellige Nederlandse reisleiding en gezellige eenoudergezinnen maken we er een groot feest van! Dat wil je toch niet missen? Lees meer.

Oostenrijk | Tirol | Axamer Lizum
Vanaf
€ 959,00