Alleenstaande ouder vakanties met de kerstdagen

Wil je dit jaar gezellig met een groep andere eenoudergezinnen op wintersport tijdens de kerstdagen? Dan ben je hier op de juiste plek! Ook dit jaar vind je op alleenstaandeouder-vakanties.nl de allerleukste reizen voor tijdens de feestdagen.

Geniet bijvoorbeeld van een onbezorgde week skiën en langlaufen in Oostenrijk of maak sneeuwpoppen in Zwitserland. We zullen ervoor zorgen dat jullie een gezellige vakantie tegemoet gaan. We kunnen onder andere gezellig kletsen met onze nieuwe vrienden aan het kampvuur of genieten van een heerlijk feestmaal. De kinderen zullen deze kerst een hoop nieuwe vriendjes leren kennen en ook jij kunt genieten van goed gezelschap van gelijkgestemden.

Willen jullie dit jaar ook mee op een kerstreis? Bekijk dan snel ons aanbod hieronder. Wacht alleen niet te lang met boeken, deze reizen zijn altijd als eerste vol! 

 

 

Eenoudervakantie Sneeuwplezier IN PINZOLO

Hotel Bellavista - Pinzolo ***

Eenoudervakantie Sneeuwplezier IN PINZOLO

Een supergezellig, ontspannende wintersportvakantie voor eenouders. Samen met je kids kun je genieten van het Italiaanse leven, skigebieden voor elk niveau en een leuke groep ouders met kinderen. Wordt de reis geannuleerd door Corona maatregelen? Dan ontvang je de complete reissom binnen een paar dagen retour! Lees meer.

Italië | Trentino | Pinzolo
Vanaf
€ 1039,00

Eenoudervakantie Winters Avontuur IN ZWEDEN

Johannisholm Adventure * ***

Eenoudervakantie Winters Avontuur IN ZWEDEN

Wil je eens een hele andere winterbeleving? Deze avontuurlijke Eenouder winterreis naar Zweden neemt je mee op ontdekkingstocht. Een huskysafari, sneeuwscootersafari, ijsvissen en een skipas zijn alvast inbegrepen maar er is nog veel meer.... Negatief reisadvies door Corona? Dan ontvang je de complete reissom retour! Lees meer.

Zweden | Dalarna | Johannisholm
Vanaf
€ 2429,00

Eenoudervakantie Sneeuwplezier IN BIBERWIER

Hotel Alpina ***

Eenoudervakantie Sneeuwplezier IN BIBERWIER

Deze Kerstvakantie gaan we skiën in Biberwier, Oostenrijk. Het is sneeuwzeker en helemaal gericht op kinderen: een topbestemming voor onze éénoudervakantie! Het wordt een fantastische week samen. Wordt de reis geannuleerd door Corona maatregelen? Dan ontvang je de complete reissom binnen een paar dagen retour! Lees meer.

Oostenrijk | Tirol | Biberwier
Vanaf
€ 1049,00