Alleenstaande ouder vakanties met de kerstdagen

Wil je dit jaar gezellig met een groep andere eenoudergezinnen op wintersport tijdens de kerstdagen? Dan ben je hier op de juiste plek! Ook dit jaar vind je op alleenstaandeouder-vakanties.nl de allerleukste reizen voor tijdens de feestdagen.

Geniet bijvoorbeeld van een onbezorgde week skiën en langlaufloipen in Oostenrijk of maak sneeuwpoppen in Zwitserland. We zullen ervoor zorgen dat jullie een gezellige vakantie tegemoet gaan. We kunnen onder andere gezellig kletsen met onze nieuwe vrienden aan het kampvuur of genieten van een heerlijk feestmaal. De kinderen zullen deze kerst een hoop nieuwe vriendjes leren kennen en ook jij kunt genieten van goed gezelschap van gelijkgestemden.

Willen jullie dit jaar ook mee op een kerstreis? Bekijk dan snel ons aanbod hieronder. Wacht alleen niet te lang met boeken, deze reizen zijn altijd als eerste vol! 

 

 

Eenoudervakantie Sneeuwplezier IN PINZOLO

Hotel Bellavista - Pinzolo ***

Eenoudervakantie Sneeuwplezier IN PINZOLO

Een supergezellig, maar ook ontspannende wintersportvakantie. Samen met je kids kun je genieten van het heerlijke Italiaanse leven, skigebieden voor jong en oud en een gezellige groep ouders en kinderen. Het wereldberoemde skioord Madonna di Campiglio ligt ook nog eens om de hoek! Lees meer.

Italië | Trentino | Pinzolo
Vanaf
€ 899,00

Eenoudervakantie Winters Avontuur IN ZWEDEN

Johannisholm Adventure * ***

Eenoudervakantie Winters Avontuur IN ZWEDEN

Wil jij samen met je kind(eren) genieten van een onvergetelijke vakantie? Deze wintervakantie naar Zweden is een reis vol bucketlist puntjes. Het programma bestaat o.a. uit een huskytocht, sneeuwscootersafari, overnachten in een iglo en nog veel meer. Je kunt ook een dag (leren) skiën of snowboarden. Volop genieten! Lees meer.

Zweden | Dalarna | Johannisholm
Vanaf
€ 2539,00