Alleenstaande ouder vakanties met Oud en Nieuw

Is het tijd voor iets anders tijdens de jaarwisseling? Ga dan mee op een speciale eenoudervakantie met oud en nieuw! 

Dit jaar hebben we weer een aantal gezellige wintersportreizen op een rijtje gezet speciaal voor tijdens de feestdagen. Samen met een groep andere eenoudergezinnen gaan we bijvoorbeeld mooie rodeltochten en verlichte sledetochten ondernemen en sneeuwpopwedstrijden organiseren. Daarnaast is er natuurlijk ook genoeg tijd om actief bezig te zijn op de piste. 

Wil je liever relaxen? Kies dan voor een heerlijk dagje wellness om weer helemaal zen het nieuwe jaar in te luiden! Bekijk hieronder snel onze feestelijke oud en nieuw vakanties:

Eenoudervakantie Sneeuwplezier IN AXAMER LIZUM

Hotel Olympia '76 ***

Eenoudervakantie Sneeuwplezier IN AXAMER LIZUM

Beleef een gezellige eenouder skivakantie in Oostenrijk! Ga ook mee deze winter naar Axamer Lizum. Een hotel aan de piste, lift op 100m, Nederlandse reisleiding die mee skiet én leuke eenoudergezinnen! Annulering door Corona? Je ontvangt binnen 14 dagen je geld retour. Lees meer.

Oostenrijk | Tirol | Axamer Lizum
Vanaf
€ 879,00

Eenoudervakantie Sneeuwplezier REITH BEI SEEFELD

Hotel Alpenkönig ***

Eenoudervakantie Sneeuwplezier REITH BEI SEEFELD

Wil je deze winter met de kinderen naar de sneeuw in Oostenrijk? Ga mee skiën in het kleinschalige, kindvriendelijke skigebied van Reith bei Seefeld, het wordt een gezellige week! Annulering door Corona? Je ontvangt binnen 14 dagen je geld retour. Lees meer.

Oostenrijk | Tirol | Reith bei Seefeld
Vanaf
€ 999,00

Eenoudervakantie Sneeuwplezier IN BIBERWIER

Hotel Alpina ***

Eenoudervakantie Sneeuwplezier IN BIBERWIER

Deze Kerstvakantie gaan we skiën in Biberwier, Oostenrijk. Het is sneeuwzeker en helemaal gericht op kinderen: een topbestemming voor onze éénoudervakantie! Het wordt een fantastische week samen. Annulering door Corona? Je ontvangt binnen 14 dagen je geld retour. Lees meer.

Oostenrijk | Tirol | Biberwier
Vanaf
€ 999,00