Alleenstaande ouder vakanties Rondreizen

Rondreizen voor alleenstaande ouders? Lijkt het je vermoeiend als je er aan denkt om als alleenstaande ouder met je kind(eren) rond te reizen? Dan heb je vast nog niet gehoord van het de megacamper, waar je je 'hotel' tijdens je rondreis bij je hebt! Of de rondreis op een luxe Turks zeilschip (Gulet), waar je een eigen hut hebt voor jou en je kinderen en elke dag een stukje verder wordt gevaren door de bemanning terwijl jij en je kinderen genieten van de volledige verzorging, het mooie uitzicht en de waterpret. Bekijk hier de leukste rondreizen voor alleenstaande ouders:

Eenoudervakantie Avontuurlijk kamperen IN NOORWEGEN EN ZWEDEN

Meerdere campings Noorwegen en Zweden **

Eenoudervakantie Avontuurlijk kamperen IN NOORWEGEN EN ZWEDEN

Samen met je kinderen een prachtige rondreis maken waarbij je gaat kamperen op verschillende plekken in Zweden en Noorwegen. Ontdek de mooiste plekken, zoals de hoogste waterval van Zweden, ga mee op een stoere hike door de natuur of maak een mountainbike tocht. Gaan jullie mee? Lees meer.

Noorwegen | Oppland | Lillehammer
Vanaf
€ 2799,00

Eenoudervakantie Avontuurlijke Cruise TURKIJE

Twee-Master Egeïsche zee ****

Eenoudervakantie Avontuurlijke Cruise TURKIJE

Samen met je kinderen mee met een cruise voor de kust van Turkije, slapen op het dek onder de sterren of in jullie eigen hut. Laat je meevoeren op een traditionele Gület onder begeleiding van de kaptein en crew, iedere dag een andere plaats en activiteit. Relaxen mag ook! Lees meer.

Turkije | Lycische kust | Fethiye
Vanaf
€ 2459,00